DANAS NA MENIJU

GLAVNA JELA

 1. Vojnički pasulj
 2. Krompir paprikaš
 3. Pekarski krompir - grilovani pileći file
 4. Slanina sa žara - prebranac
 5. Škembići u saftu
 6. Posni obrok (uvek neka vrsta ribe + prilog)
 7. Vegetarijanski obrok (sir, jaje, povrće)
 8. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)

STALNA PONUDA

 • Pljeskavica u lepinji + salata
 • Bečka šnicla u lepinji + salata
 • Pileće belo meso u lepinji + salata
 • Pohovano pileće belo meso u lepinji + salata
 • Jermenska pljeskavica (punjena belim sirom) u lepinji + salata

OBROK SALATE

 

1. Capreze salata 

2. Tuna salata

3. Vegetarijanska salata 

 

 

SUPE I ČORBA

 

 1. Teleća čorba 

 2. Pileća čorba

 3. Riblja čorba 180 rsd

SALATE

 1. Cvekla salata
 2. Kupus salata 
 3. Krastavac salata
 4. Vitaminska salata
 5. Mešana salata

DESERT

 1. Palačinke (razne)         100
 2. Palačinke "Nutella"       140
 3. Pita sa jabukama            80

BNB KETERING BEOGRAD - USLUGE KETERINGA I DOSTAVE HRANE I KUVANIH JELA

 

 

Ketering za poslovne prezentacije

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za poslovne prezentacijeBnb ketering Vam stoji na raspolaganju sa raznovrsnom internacionalnom kuhinjom, hranom i pićem kao i sa vrhunskom uslugom kada su u pitanju poslovni sastanci, team-bilding, sekcije, konferencije za štampu.... (saznaj više...)

 

 

Ketering za svadbe

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za svadbeOdabrali ste svog životnog partnera, još Vam samo preostaje da pozovete Bnb ketering i izaberete jedan od mnogih Menu-a, koje će biti posluženo gde Vam odgovara. (saznaj više...)

 

Ketering za dečije rođendane

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za decije rodjendane Bnb ketering Vam takođe pruža mogućnost poručivanja hrane i pića, bilo u igriaonici ili gde god vi poželite,  za dečije rođendane. Široki asortiman vrhuskih svetskih specijaliteta će sa sigurnošću oduševiti naše mališane. (saznaj više...)

 

Švedski sto

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane po principu svedskog stola Vrsta skandinavskog obroka koji se sastoji od više raznih namirnica na stolu, a ime je dobio jer je poreklom iz Švedske. To je obično posluženje, gde gosti mogu da konzumiraju niz jela po izboru i bez ograničenja količine, smao jedan poziv Vas odvaja od vrhusko kvalitetne hrane naših kuvara. (saznaj više...)

 

Hladno topli bifei

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane hladno topli bifei

Hladno topli bifei se organizuju povodom raznih svečanosti, kulturnih i sportskih događaja, kada je potrebno poslužiti veći broj zvanica. Svečani hladno topli bifei se pripremaju isključivo po porudžbini. Kada se s poručiocem utvrde svi detalji, radi se priprema za tačno dogovoreno vreme.


Samo posluživanje iziskuje manje radne snage odnosno uslužnog osobolja. Takođe prednosti ovog načina usluživanja su što se ne mora voditi računa o rasporedu gostiju, gde ko sedi ili važnosti i rangu zvanica.

Sa poručiocem usluge, zajedno pravimo plan, a nama je da odradimo sve ostale poslove, uređivanje prostorije, priprema bife stola, obezbeđivanje potrebnog inventara, tanjira, pribora za jelo, čaša, pepeljare, salvete, cvetnu dekoraciju... (saznaj više...)


Ketering za žurke i privatne proslave

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za zurke i privatne proslave Slavite nešto ? Tu smo da za vas, u svakom trenutku, pripremimo slane i slatke zalogaje, koji će, sigurni smo, svako slavlje učiniti "ukusnijim". (saznaj više...)

 

Ketering za krsne slave

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za krsne slave Slava je Sveti čin, gde sve mora da bude perfekto, tu smo da za Vas, učinimo da Vaša, posna ili mrsna Slava, bude zapamćena po raznolikim i vrhuskim zalogajima Bnb Keteringa. (saznaj više...)

 

Kokteli

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za koktelske zabaveKoktel party je svečani prijem, koji najčešće priređuju državnici, diplomate, direktori kompanija, poslovni ljudi, povodom nekih važnih događaja, nacionalnih praznika, sklapanja ugovora, otvaranja izložbi, promocija proizvoda...

 To je okupljanje većeg broja ljudi, sa ciljem njihovog međusobnog viđenja, upoznavanja i razgovora u kraćem vremenskom periodu, jer je maksimalno trajanje koktela 120 minuta. Bnb Ketering Vam stoji na raspolaganju i sugestijama za sve vrste Koktela. (saznaj više...)

 

 

 

Ketering za svečane prijeme

 

 

Ketering i gotova kuvana jela - dostava hrane za svecane prijeme Ukoliko Vi ili Vaša kompanija želite da ugostite Vama važne goste, poslovne partnere, sve ćemo učiniti da se Vaši gosti sa Vašim društvom i našom hranom i uslugom osećaju posebnim. (saznaj više...)

 

Iznajmljivanje osoblja

 

 

IZNAJMLJIVANJE OSOBLJA ZA KETERING Takođe, nudimo iznajmljivanje osoblja koji su eksperti u svom poslu, čije vrline čine da budu jedni od najboljih sa naših prostora. (saznaj više...)

 

 

BNB KETERING - CENOVNIK