0

Kako izabrati ketering za svadbe?

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
petak 19. Apr 2024

--newsletter--

GLAVNA JELA 

  1. Sladak kupus sa mesom
  2. Špikovana plećka - đuveč
  3. Čorbast pasulj 
  4. Juneći gulaš
  5. Posni prebranac
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok
  8. Veganski obrok
  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA od 700 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji (punjena belim sirom) + prilog + salata


OBROK SALATE - 800 rsd

  1. Cezar obrok salata
  2. Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
  3. Tuna obrok salata
  4. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--



SUPE I ČORBE - 300 RSD

  1. Teleća čorba
  2. Pileća supa

SALATE
  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata
  4. Zelena salata



DESERT
  1. Palačinka krem / džem   400 rsd
  2. Palačinka sa orasima      450 rsd
  3. Pita sa jabukama.            250 rsd
  4. Pita sa višnjama.              250 rsd


--newsletter--

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u restoran stigne gladna, nakon celodnevnog poštovanja običaja. Gosti očekuju obilno posluženje, dovoljno bogato i raznovrsno. Na ovaj način obezbedićete im dovoljno energije i za igru i veselje a vaša žurka će se pamtiti godinama, i to samo po najboljem. Vrlo je važno da vaš svadbeni meni bude dobro izbalansiran i unapred osmišljen, a ukoliko niste u potpunosti sigurni u svoju stručnost najbolje bi bilo da se obratite profesionalcima.


Zašto ketering za svadbe?


Baš iz razloga što većina mladih nije sigurna u ispravnost svog izbora oko posluženja, ketering za svadbe je najbolje moguće rešenje. BNB ketering Beograd, je firma sa dugogodišnjim iskustvom, velikim brojem svadbi i proslava iza sebe, a lica koja su zaposlena su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima. Budite sigurni da će vam pomoći da uskladite želje sa mogućnostima, da izaberete najbolje i pružiće vam odgovor na svako pitanje.


Ketering za svadbe će vam omogućiti posluženje koje će zadovoljiti i najveće kritičare. Na ovaj način ćete obezbediti i šarenoliku trpezu, i dovoljnu količinu hrane ali i estetski utisak koji nikako ne sme biti zapostavljen. Nećete morati da brinete da li će neko otići nezadovoljan sa proslave u čast vašeg najsrećnijeg dana.


BNB ketering ima mogućnost pripremanja i čuvanja velikih količina hrane. Zato ne morate brinuti o svežini pripremljene hrane, kao ni o svežini korišćenih namirnica. Na vama je samo da dogovorite tačno vreme kada želite da posluženje bude spremno i da uživate.


Iskusno osoblje BNB keteringa je tu da vas sasluša, posavetuje i obezbedi vam spokojne pripreme za svadbu. Kad odlučite šta želite, za hranu više nemate razloga da brinete.


Moderni švedski sto kao ketering za svadbe


Jedna od prvih stvari koju biste trebali da odlučite je da li želite švedski sto ili meni. Ketering za svadbe pruža obe mogućnosti. Ova odluka prvenstveno zavisi od broja zvanica, kao i od izgleda sale.

Kako izabrati ketering za svadbe?

Švedski sto je praktičniji za svadbe sa manje gostiju, ali to ne mora uvek da bude slučaj. Ono što je karakteristično je da švedski sto nudi raznovrsniju hranu i veliku mogućnost izbora za vaše zvanice. Ketering za svadbe će za vaš švedski sto obezbediti nekoliko različitih vrsta predjela, mesa, salati, čorbi, kolača, torti, voćnih salata... Na ovaj način bićete sigurni da će i najveći probirači naći nešto za sebe.


Nedostatak kod švedskog stola je da se ponekad gosti mogu ustručavati da pridju i posluže se. Naročito, ukoliko bi želeli da to učine više puta. Postoje i oni koji isključivo žele biti usluženi. Jedno od rešenja je da se tim gostima posebno obezbedi konobar koji će ih posluživati. Iako na prvi pogled ne izgleda tako, sve ovo zajedno čini jedan organizovan ketering za svadbu.


MENI za tradicionalne


Ukoliko pripadate grupi tradicionalnih, meni je vaš izbor bez greške. U ovom slučaju postoji tačan redosled kojim se služi hrana u tačno dogovoreno vreme. Konobari su ti koji su odgovorni za posluživanje, kako hrane, tako I pića. U ovom slučaju, ketering za svadbe podrazumeva nešto suženiji izbor trpeze zbog činjenice da na svakom stolu postoji ogranična količina mesta za posluživanje hrane. Ipak, to ne znači da će vaši gosti ostati uskraćeni za užitak. Meni ketering za svadbe podrazumeva raznovrsno predjelo, jednu vrstu supe ili čorbe za koju se odlučite, nešto manji izbor mesa nego što je to slučaj sa švedskim stolom. Ipak, sve ovo je sasvim dovoljno da sve vaše zvanice budu zadovoljne, s obzirom da se u ovom slučaju bira samo ono najbolje iz ponude.


Ovde se možete odlučiti na varijantu gde svaki gost, prema definisanom rasporedu, dobija svoj tanjir na kome se već nalazi servirano sve ono što ste dogovorili, predjelo, čorba, meso... Ili se možete odlučiti za varijantu gde će na svakom stolu biti servirani ovali sa dekorisanom hranom i svi će se samostalno posluživati. U ovom slučaju postoji mogućnost zamene praznih ovala, čime se obezbedjuje da u svakom trenutku svi pred sobom imaju dovoljnu količinu hrane.


Iznajmljivanje osoblja

Ketering za svadbe pored hrane koja mora biti prvoklasna podrazumeva i uslugu koja će tome da parira. BNB ketering Beograd vam pruža mogućnost iznajmljivanja stručnog, profesionalnog osoblja. Osoblje je to koje će pružiti potpuni užitak vašim zvanicama i obezbediti im da se osećaju prijatno.Kako izabrati ketering za svadbe?


Izuzetno je važno uskladiti broj osoblja sa brojem gostiju koji očekujete. Broj članova osoblja varira u zavisnosti od toga da li ste se odlučili za švedski sto ili za klasičan meni. Ukoliko ste se odlučili za varijantu švedskog stola, broj konobara koji se zahteva je svakako manji. Ukoliko ste se odlučili za meni varijantu, obratite pažnju na to da jedan konobar ne bi trebalo da opslužuje više od dvadesetak ljudi, odnosno dva do maksimalno tri stola.


Ketering za svadbe u vreme posta


Ukoliko vaš dan svadbe pada u vreme posta, nemojte se unapred nervirati. BNB ketering za svadbe vam pruža i ovu mogućnost sa mnogo raznovrsnih ideja, koje uopšte ne zaostaju za klasičnom ponudom. Riblji specijaliteti se takodje mogu ukusno pripremiti ali i dekorisati. Na vama je samo da iz šarenolike ponude izaberete ono što vam se najviše dopada.


Oduševite sitnicama


Iako će se o venčanici, muzici i veselju pričati danima nakon vaše svadbe, sitnice su ono što će vaše goste ostaviti bez daha. Nemojte zanemariti dekoraciju salveta, tanjira, prirodnog cveća... Sitni pokloni su dobra ideja da pokažete da ste se zaista potrudili oko svega. Ukoliko ste maštoviti, vaša svadba može imati posebnu temu, ili boju, pa je poželjno da sve dekorišete u skladu sa tim.


Ono u čemu vam ketering za svadbe može pomoći je besprekorno dekorisanje hrane koju ste izabrali. Takodje, umesto tradicionalnih izbora, uz pomoć keteringa za svadbe možete izabrati posluženje kakvo god želite. To može biti nešto potpuno drugačije od onoga na šta ste navikli, punjene pečurke, mesne kuglice, kanapei, pite, kroasani, sve vrste salata koje vam padnu na pamet, raznovrsna jela sa roštilja, zanimljive kombinacije raznjica sa mesom i povrćem... Takodje, vi možete izabrati kolače ili voćne salate dok se čeka mladenačka torta. Niti jedna druga torta se ne mora naći na vašem meniju i ne mora da zaseni vašu mladenačku tortu. Vaše želje su najvažnije a BNB ketering za svadbe je tu da vam ih ispuni.



Pročitajte još:

22.08.2017

Uz prijatelje je hrana ukusnija

Uz prijatelje je hrana ukusnijaUz prijatelje je sve mnogo lakše I jednostavnije. Bez obzira da li su u pitanju poslovni, ljubavni ili kakvi drugi problemi, iskren savet I podrška su od n... Detaljnije

23.08.2017

Kruška

Ovi sočni plodovi obiluju vitaminima i mineralima što ih čini nezaobilaznom namirnicom u jesenjim danima...Kruške se često preporučuju kao voće koje sadrži veliku količinu vlakana. Sok od krušaka može... Detaljnije

22.08.2017

Zima puna praznika uz BNB ketering

Zima puna praznika uz BNB keteringDeo praznika je prošao. Deo praznika nas tek očekuje. Ova naša Nova godina, pa još nekoliko slava, i onda nam brzo stiže proleće. Zima je uvek po... Detaljnije

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.